Идеи за увеличаване на пространството в 4м2 баня

Дори и да имате малка баня, можете успешно да използвате наличната площ, за да увеличите ефективно пространството, така че да имате място за всички необходими неща, от мивката, душ, до мястото, предназначено за пералнята. С малко въображение и използвайки модулните мебели от гамата IMANDRA , ние ви показваме колко лесно е да имате организирана, модерна и функционална баня.

Всичко започва с интелигентното разграничаване на стаята в 4 отделни пространства, с помощта на 2 прегради. Те може да са по -тънки от тези на съпротива, но ако възнамерявате да инсталирате тоалетната върху една от тях, както е показано във видеото, не забравяйте да се консултирате със специалист, за да намерите най -доброто решение по отношение на размера, както и относно използвани материали.

Така че сега има специално място за мивката, едно за пералнята, едно за душ и друго за тоалетната . Четири функционални и добре организирани пространства. За да увеличите максимално наличната площ, препоръчваме да изберете за основа на мивката модел шкаф с чекмеджета, които се отварят напълно. Всъщност всички наши бази в гамата са оборудвани с допълнително плосък сифон, за да се увеличи максимално наличната площ за съхранение.

Напротив, в частта, посветена на душ кабината, можете лесно да създадете функционален душ с помощта на панел. Освен това препоръчваме да инсталирате стенен радиатор,  на който можете да изсушите кърпите си.

Ако поставите тоалетната на ъгъла, тогава ще можете лесно да оптимизирате пространството, използвайки интелигентните мебели от нашата гама. По този начин можете да използвате горната област, за да инсталирате различни тесни шкафове, където можете да съхранявате всички продукти за грижа и почистване.

И това е всичко! Четири пространства с различни функционалности само на 4 м 2 . Може да не сте ни повярвали в началото, но ние сме сигурни, че сме ви вдъхновили и че ще искате да научите повече за нашите продукти. Каним ви да разгледате ръководството за пазаруване , а след това ви очакваме в най -близкия магазин с практически съвети и идеи.

Източник: https://elada.info/magazin-za-banya-keramo/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.