Какво да носите с боти до глезена?

Ботите до глезена са добри по всяко време, каквото и да е на мода – този вид дамски обувки е толкова универсален и изглежда толкова органично с елементи на модерни стилове, че няма да престане да бъде актуален за дълго време. Чудите се какво да носите с боти до глезена? Ние ще ви помогнем!

Комбинации от нюанси

Първо, нека поговорим за материали и цветове. С първото всичко е просто, нвашият избор е качество и комфорт, което означава – естествена кожа, велур или набук. Дори ако купувате артикул от изкуствена кожа, не забравяйте, че само естествен материал ще ви стопли крака и изглежда, ще ви предпази от замръзване, изпотяване или поява на мазоли.

Повишената цена на такъв продукт е разбираема – когато избирате заместители, ще плащате същата сума, или дори повече, защото нискокачествените обувки бързо ще станат неизползваеми, ще загубят външния си вид и форма и ще трябва да бъдат заменени.

Сега за цветовете. Най -практичните и обичани от мнозина са черните ботуши. Те са универсални, полезни за ежедневно носене, комбинират се с повечето комбинации в дрехите. Такива модели могат да бъдат произведени с контрастно дъно или шевове, в този случай можете да добавите аксесоар, който съответства на цвета им. Ако си купите кафяви боти до глезена, те вървят с дънки, рокли и всички тоалети в бежово.

Трябва да се отбележи, че такива обувки често ще бъдат изработени от велур. От нюансите към тях преминават неутрално, както и всички вариации на кафяво и бежово. По-забележими опции: червените боти се комбинират с дрехи със същите червени тонове, както и с бели и черни неща.

Какво да носите с боти до глезена?

Почти всичко може да бъде избрано от връхните дрехи. Кожено яке върви с боти до глезена с дебели токчета или груби подметки, но за токчета ще бъде и чудесно допълнение. Късо яке в комбинация с такова ново нещо ще удължи силуета и ще го направи тънък. Струва си да се добави, че стилистите не съветват да носите боти с  дълго кожено пално.

Белите боти стават все по -популярни – като всички обувки от този цвят, много модерни са през тази есен и предстоящата зима. Такива модели перфектно се комбинират с почти всеки цвят на облеклото, основното е да не се допуска прекомерно разнообразие.

По принцип светлите версии, включително бежови, визуално удължават краката, ако се комбинират с поли или рокли. Използването на велур вместо кожа допълнително ще омекоти визията ви. Но тъмните обувки изглеждат страхотно с тесни дънки.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.