Как да си купите готини недвижими имоти с първото посещение?

Много хора смятат, че могат да пристигнат на пазара за недвижими имоти за няколко дни, а след седмица да си купят добър апартамент, „чист”, който ще отговаря на всички параметри.

Някои, дори планират да комбинират търсенето и покупката на апартамент с ваканция на море.

Предимствата на дистанционния избор на жилища с любезното съдействие на агенцията за недвижими, lux imoti Unique Estates.

  1. Избор на опции без напускане на дома

Може спокойно да изследвате целия пазар от дома. Може да разберете средната цена на апартамента или къщата, които искате да закупите и да се консултирате с близки хора.

  1. Подбор по ясни критерии

Не е необходимо лично да проверявате тези апартаменти, които не са подходящи априори: ако искате настаняване с изглед към морето. Тогава трябва да изключите къщите, разположени далеч от брега (местните брокери могат да кажат, че „морето е много близо“).

  1. Спестяване на време

По време на дистанционен подбор на жилища се стеснява диапазона от възможни луксозни апартаменти до няколко опции. Такива, може напълно да отговарят на вашите желания, без никакво „но“. За това от полза ще ви е Unique Estates. При пристигане може да ги видите, да „почувствате“ своя избор и да купите.

  1. Сроковете не свършват

Може да изчакате за печеливша оферта или склад от предприемача до приличен апартамент и да го закупите на пазарна цена от 10-15% по-евтино.

Отдалеченият избор на недвижими имоти с помощта на опитен специалист също е полезен. С него може да избегнете най-често срещаните проблеми при закупуване на имот в Сочи.

Отдалеченият избор ще помогне да се избегне:

  1. Луксозни апартаменти в нестандартни къщи

При продажба на завършен обект, дефекти в строителството могат да бъдат внимателно прикрити или невидими.

Например, през есента ще се окаже, че покривът протича, или собствениците ще замълчат за честите проблеми с канализацията, в резултат на неправилно снабдяване, водоснабдяване, отопление.

  1. Проблеми с бившите собственици

Луксозният апартамент може да е на наследници, да е дарен – невинаги е възможно самостоятелно да разберете за нюансите на живот на бившите собственици на имота.

  1. Проблемни обекти

При продажба на къща, която все още не е построена, инвестицията ви е дългосрочно замразена.

  1. Проблеми с документи

Жилището може да бъде ипотекирано заради неизплатения дълг или дори незаконно изградено.

Тези проблеми могат да бъдат идентифицирани преди пристигането, което намалява рисковете и спестява времето ви.

Остава да изчакате малко, докато документите, преминат през задължителната процедура по регистрация и се обработват на ваше име. След това може да вземете ключовете и да грабнете новия имот.

Свържете се с нас!

Намерете най-добрите оферти за недвижими, луксозни имоти на адрес: www.ues.bg.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.