Кое е най-правилното решение, ако се нуждаете от пари в брой

Всички бихме били искали да възприемаме живота като поредица от положителни събития, които го изпълват със смисъл. Но, щем – не щем, в много от случаите положителните емоции са свързани с това колко пълен е портфейлът ни.

Същевременно, финансови затруднения от всякакъв род могат внезапно да се появят точно когато не трябва – пералнята ще се повреди, спешно се налага да се направят дребни ремонти или пък ще излязат неочаквани здравословни проблеми.

Във всички такива ситуации, когато спешно са необходими пари, може да има няколко изхода, но до голяма степен всичко зависи от това каква сума се изисква и колко скоро трябва да бъде намерена.

За съжаление, не всички от нас имат богати приятели или роднини, които могат да услужат с пари назаем. В същото време често се случва така, че паричните отношения между близки хора не се договарят ясно и затова възникват спорови и кавги.

Следователно, в ситуация на остра нужда от пари в брой, най-правилното решение е да помислите за теглене на кредит. Но факторът време също е от значение. Затова, особено, ако става дума за неголяма сума, вместо в банка, е по-добре да се кандидатства при така наречените организации за микрофинансиране, които отпускат бързи кредити.

Предимствата са много:

  • За да получите кредит, обикновено е необходима единствено лична карта, без представян на допълнителни документи. По същия начин не са необходими поръчители или обезпечения.
  • На трето място, можете да кандидатствате за заем както на място в офиса, така и изцяло онлайн.
  • Заявлението се преглежда в деня, в който е подадено, и ако е одобрено, парите идват веднага.
  • Освен това, за разлика от банковите лихви, кредитополучателят веднага получава пълна информация за комисионната и падежа на кредита, т.е. какви са точно средствата, които ще върнете и в какъв срок.
  • И накрая, но не на последно място, специалистите по микрофинансиране са готови да предоставят кредити дори на хора с несъвършена кредитна история.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.