Кои са процедурите, с които бързо и лесно да подготвим тялото си за лятото?

С наближаването на лятото идва и времето за подготовка на тялото за топлите дни на плажа.

Не чакайте до последния момент, за да си осигурите визия, която ще ви накара да се почувствате самоуверени по бански. Доверете се на две ефикасни процедури – лазерна епилация и криолиполиза, за да постигнете зашеметителни резултати, които да ви удовлетворяват.

Вижте повече информация за тях в следващите редове, споделени от екипа на дерматологична клиника Dermal Lase Center.

Кога да започнем с лазерната епилация и колко процедури са нужни?

Най-подходящият момент да започнете с подготовката за лятото е още с началото на  пролетта. Лазерната епилация е един от най-ефективните методи за постигане на гладка и красива кожа без много поддръжка.

Броят на процедурите варира в зависимост от зоната, която искате да обезкосмите, характеристиките на кожата и други специфики.

Средно са необходими между пет и осем процедури за постигане на дълготрайни резултати, като интервалът между тях трябва да бъде около четири до шест седмици. Това означава, че ако започнете през първите дни на март, вашата кожа ще бъде перфектна точно навреме за първите горещи летни дни през юни.

Криолиполиза – особености и ползи

Тази неинвазивна и ефективна процедура се налага в сферата на дерматологичните услуги като една от най-предпочитаните за скулптуриране на тялото без болки и дискомфорт. Вижте какво трябва да знаете за процедурата, наречена криолиполиза, в следващите редове:

  1. Начин на действие – работи чрез замразяване на мастните клетки в целевите зони, което води до тяхното разграждане и естествено отстраняване от организма.
  2. Ползи – основните ползи от криолиполизата включват бързо възстановяване, липса на нужда от хирургическа намеса и видими резултати в рамките на няколко седмици след процедурата, което е отличен вариант за лятото. Това я прави идеален избор за тези, които искат бързи и забележими подобрения без продължителен период на възстановяване.
  3. Без болка – процедурата е безболезнена, а дискомфортът по време на лечението е сведен до минимум.
  4. Дълготрайни резултати – мастните клетки, които се разрушават по време на криолиполиза, не се възстановяват, което позволява дълготрайни резултати, особено при поддържане на здравословен начин на живот.

Това са два популярни и минимално инвазивни начина да постигнете забележителни резултати за кратко време и с малко усилия.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.