Търсите фирма за рециклиране на гнп?

Ние сме София дизел център и предлагаме качествено и детайлно тестване, проверка, ремонт и рециклиране на помпи и дюзи при дизелови автомобили. Рециклираме бързо, качествено и със заводско качество всички видове дюзи и помпи. При нас разчитайте на рециклиране на нафтови помпи гнп на супер атрактивни цени.

Рециклиране на гнп цена

Нашият инженерен екип извършва процеса по рециклиране на всички дизелови помпи на топ марките Лукас, Вдо, Сименс, Дензо, Бош и Делфи само и единствено според указанията на производителя. След като помпата е вече рециклиране, тя придобива не само подобрен външен вид (като нова), но и вътрешен облик на качествено рециклирано заводско изделие. Така, понятието за рециклиране на гнп придобива изцяло нов смисъл, тъй като абсолютно всички дефектирани елементи се заменят с нови, монтират се и се стендоват със заводска точност.

Качествено свършена работа на топ цени

При необходимост от рециклиране на дюзи Бош, Сименс, Делфи и Денсо или др, разчитайте на нас за качествено свършена работа на топ цени. Ние сме специализиран сервиз за дюзи и помпи. Разполагаме с най-новите и съвременни машини и апаратури за ремонт и рециклиране с отлично качество и на разумни цени. При рециклиране и ремонт ползваме оригинални резервни части aftermarket с висококачествена структура. Но ако предявите предварително използването на евтини заместители, ще се съобразим с желанията ви, макар че не го препоръчваме.

Огромна складова наличност от дюзи и помпи

В София Дизел Център разполагаме с огромна складова наличност от дюзи и помпи. При нужда, обърнете се към нашите специалисти, които ще ви обърнат внимание и ще ви консултират. Можете да върнете дефектираните части по бърз и лесен начин и ще я получите обратно рециклирана и с топ качество. Така спестявате време и пари. Работим с клиенти от цялата страна. За клиенти извън София предлагаме опцията за изпращане и получаване по куриер.


Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.