Цветни модни чанти есен 2020 г

Един от основните инструменти за демонстриране на стил е съчетанието на цветове – дрехи, аксесоари, обувки и разбира се цветни дамски чанти. През есента на 2020 г. модните чанти ще са в следните цветове: неонов цвят, черно-бели щампи, съответстващи на дрехите, каре и пъстротата. Нека разгледаме по-подробно всяко от предложенията:

Неонов цвят

За да направят сивата есен повече слънчева, дизайнерите дават съвет да се добавя ярко жълт цвят към цялостното изображение. Модните чанти в ярко жълто трябва внимателно да се комбинират с облеклото. Най-добре е костюмът да е със спокойни цветове, а чантата ще е активен компонент на изображението. Такива модели дамски чанти са показвани, не един път в колекциите на: Александър Ванг, Джамбатиста Вали, Джорджо Армани, Кензо, Боттега Венета и Кристиан Диор.

Черно-бели щампи

Художествена техника, наречена графика, е невероятен инструмент. Може да направи нещо ярко, в което на практика няма цвят. Черно-белите модни чанти са подходящи както за вечерно облекло, така и за бизнес костюм. Тях ще видите на дефилетата на: Kenzo, Phillip Lim, Emillio Pucci, Nina Ricci, Marc от Marc Jacobs и Giambattista Valli.

За да съответстват на дрехите

Модните дизайнери създадоха много елегантен и мек стил. Ако целият образ на жена се слива в един тон, то стилистите предлагат модни чанти, които да съответстват на тона на облеклото. На върха на модата са различни нюанси в цвят: прах, кафе, бежово и млечни тонове. В колекциите на Ралф Лорън, Гучи, Марк Джейкъбс и Валентино, всичко това може да се види ясно и без капка съмнение.

Каре

Вивиен Уестууд и Марк от Марк Джейкъбс демонстрират модели чанти с прозрачна голяма клетка, в доста наситени, но меки цветове. Чанта в клетка ще се превърне в ярък аксесоар в образа на бизнес дамата или просто градски стил момиче. Поло Ралф Лорън и Хюго Бос показаха чанти с намек за каре. Такива модели са по-подходящи за консервативния образ на жената. За креативните момичета има монохромна клетка от Rag & Bone.

Джаз стил

Още през 60-те години се появи младежката шарена култура, която остава и до днес. Тя е характерна с цветовете модни чанти. Къси по форма, но много ярки кожени модели чанти с орнаменти и шарки се предлагат от Louis Vuitton, Burberry Prorsum и Chanel. Брандът Polo Ralph Lauren също не пропусна да представи чанти от обикновена кожа и пъстър текстил.

Dolce & Gabbana и Rodarte представя на почитателките си модели с флорални аранжировки и бродерия като хипи елементи.Има и не малко модели с ресни и мъниста и козина …

Източник: ZOE.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.