Бански за жени с малък бюст

Да имаш малки гърди има своите плюсове и минуси. За плюсовете: много по-удобно ви е, докато тренирате, нямате проблем с избора на бельо и повечето дрехи ви стоят страхотно. Пълното деколте обаче е обект на желание за всяка жена. Ако гледате със завист други жени на плажа, ви каним в статията, в която ви предлагаме кои бански за малки гърди ще са най-добри. С тези модели чашата ви ще започне да изглежда по-голяма, отколкото е в действителност!

Цялостен бански костюм, идеален за малки гърди

Прието е да се смята, че един бански от една част може да намали бюста. От една страна е вярно, но всичко зависи от избрания от вас модел. Един цял бански без подплатена чаша всъщност може да изглади само малките гърди. Така че не забравяйте да инвестирате в подплатен горнище и уау ефектът може да бъде причинен от лицева опора или супер чаша за лицева опора.

 

Прочетете също: Как да носим боди? Вечерен и ежедневен стайлинг

 

Какво друго ще накара едноделния бански да увеличи визуално чашата? Например волан на деколтето. Може да се спрете и на костюми с дълбока кройка на гърба – такъв трик отвлича вниманието от гърдите ви. Напоследък много модерни станаха късите тениски, носени върху бански от една част. Можете да посегнете към полупрозрачен модел. Това решение все още е рядкост на плажа или басейна, така че всеки ще се съсредоточи върху това колко интересно изглежда, а не върху деколтето ви.

 

Препоръчваме: Спортен сутиен за големи гърди

 

Бански от две части

В подобно предложение можете да използвате много повече трикове, които оптически ще увеличат гърдите ви. Бански от две части би трябвало да свърши работа, но не всички обичаме да носим сутиени с плътна подплата, които могат да бъдат неудобни. Алтернатива на чашката за лицеви опори ще бъде сутиен с място за всякакви увеличаващи вложки. Ако искате пълно деколте, просто ги поставяте в сутиена си, а ако искате да изберете комфорт, можете да ги извадите по всяко време.

 

Бански костюм от две части, който ще увеличи малък бюст, трябва да има сутиен с шарка, например с хоризонтални ивици или големи цветя. В допълнение, воланите, всякакви шевове или зашити приложения също ще работят. Материалът също е важен. Най-добре ще се справи този с лек блясък, като сатен, еко кожа или бикини с пайети.

 

Познавате ли тенденцията за блокиране на цветовете? Възползвайте се от него, като изберете бански. Горната част на комплекта ви трябва да има силен нюанс, например неонова, а долната част е възможно най-приглушена – черното е най-добре. По този начин можете да увеличите и оптически бюста.

 

Или може би вместо в горната част си струва да насочите вниманието на околните към долната част на фигурата си? Облечете разкроени бикини, например прашки, можете също да посегнете към парео и да ги завържете около кръста. Завържете жилетката на талията с тънък колан. Освен това сложете голямо количество бижута, например няколко гривни наведнъж. Благодарение на това всички ще се възхищават на целия ви стайлинг, а не само на деколтето.

Животински стайлинг: дивите щампи не излизат от мода и ще бъдат модерни и това лято. Освен това, както писахме по-горе, такива модели се увеличават оптически. Ако се борите с малки гърди, носете ги върху бикини сутиен.

Асиметричен топ: тенденция направо от 80-те и 90-те. Такова деколте отвлича вниманието от малък бюст – всеки ще гледа само на него.

Модел за вратовръзка: това беше вече на мода миналото лято. Освен това не е нужно да купувате подобен костюм. Всичко, което трябва да направите, е да пожертвате старата си тениска – такъв модел е много лесен за изработка сами. Гледайте видеоклиповете с инструкции и се уверете сами. Сега само класическо долнище за бикини и тениска с вратовръзка, завързана на талията. Модерен бански, съобразен с последните тенденции и поглед встрани от малките гърди е готов!

Затворено горнище на бикини вместо сутиен: през лятото на 2020 г. ще се отдалечим от високата кройка на банския. Вместо това горнището ще бъде много по-модерно, за предпочитане тези с дълги ръкави и деколте лодка. Такъв топ трябва да е къс и да пасва на тялото. Освен това много подобни модели имат пришита втвърдяване, благодарение на което бюстът става по-голям.

Бикини с висока талия: хит това лято! Защо жените с малки гърди трябва да се интересуват от тази тенденция? Защото подобно дъно отвлича вниманието от върха.

Бански със силно разкроена горна част: Досега жените се опитваха да прикрият корема си на плажа. Въпреки това, ако имате с какво да се похвалите, ние ви насърчаваме да се възползвате от тази нова тенденция.

Подобно на разкроени бикини или асимитричното деколте, такова облекло отвлича вниманието от малък бюст.

Отнасяйте се към малките си гърди като към предимство, а ако искате да ги увеличите визуално, следвайте нашите съвети по-горе. Знаете ли, че воланите на деколтето ви карат да изглеждате по-големи? Или може би ви харесва идеята да композирате цялото плажно облекло, включително наметката?

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.