Дамски блузи подходящи за съчетаване с клин

Предоставено от Sfashion.bg

Клиновете безспорно са едно от най-удобните облекла. Много модели дънки и дори по-елегантни панталони наподобяват клинове, придавайки на тялото онази линия, която само един красив клин може да придаде. Не всички дамски блузи обаче са подходящи за съчетаване с клин ще ви дадем няколко насоки как се оформя красива визия по лесен начин. По-долу ще минем през всички важни точки, които трябва да имате предвид, за да може да изглеждате блестящо, избирайки комбинацията от клин и блуза.

Как да съчетаем дамските блузи с клин за шикозна визия

Клиновете могат да са три вида – ежедневни, официални и спортни. По-официалните задължително трябва да се комбинират с блуза, която е с по-атрактивен дизайн, докато ежедневните може и да са с едноцветни и по-широки блузи. Спортните е ясно, че са създадени само за носене в залата или по пътя към нея.

Дизайнът на клина е от съществено значение. Ако той е изчистен и клинът е без дантели, камъни и шарки, то тогава акцентът трябва да пада върху блузата. Тя може да е вталена или пък свободно падаща по тялото. Всичко зависи от това как ви е по-удобно и какъв стил предпочитате. Много модерна визия за топлите дни е клинът с висока талия и късият топ, който оставя талията открита. Друг популярен вариант е съчетаването на клин с по-дълга блуза тип туника. Някои такива туники са с ефектни гърбове, които донасят търсеният акцент.

Зимната визия на повечето дами пък се състои от кожен клин с дълга риза или блуза с дълъг ръкав. Това е подходящо облекло за офис или работна среща. Много добре подхожда с високи боти на ток или пък ботуши. Много от черните кожени клинове са и ватирани и пазят топло, дори когато навън температурите са отрицателни. Ако още не притежавате такава визия в гардероба си, съвет от нас е да се сдобиете.

Най-добрите комбинации от блуза и клин за всеки повод

Определено последните години световните дизайнери рядко залагат на класическите модели. По-скоро се търсят свежи принтове, които да станат отличителни за даден бранд. Това са и най-добрите комбинации, когато става въпрос за клин и блуза. Шарените клинове не допадат на всеки вкус. Понякога принтовете им са твърде атрактивни и комбинацията им с блуза е много сложна.

Най-добрият съвет, който ще получите, е винаги да избирате 1 цвят от клина и да го пренасяте в блузата. Тоест, ако клинът ви има розово, кафяво, златисто, то спокойно можете да заложите на класическа блуза с обло деколте в цвят капучино и високи кафяви боти.

синя блуза с оранжево

Черните клинове са класиката в гардероба на дамите, така че няма как да ги пропуснем. Те се комбинират много лесно с бяла, черна или пък тъмнозелена блуза. Тънкият момент при тях е формата на блузата. Напълно възможно е да е къса и вталена или пък къса и широка. И в двата случая, роля играе тялото на дамата и нейният вкус.

Красива комбинация е клин с дълга риза с много копчета. Тя може да е изцяло закопчана в традиционен стил, а може и под нея да сте с бюстие, което да се вижда частично или изцяло. Тук можете спокойно да се заиграете с цветовете и на ризата и на бюстието. Важно е обаче клинът да е дълъг, а не къс. В противен случай ефектът ще се загуби.

Късите клинове се комбинират най-добре с дълги тениски и блузи. Те са предимно за топлите месеци и са тренд, завладял пазара последните две години. Сигурни сме, че и следващото лято, ще се запазят, защото са комфортни и в същото време шарените цветове са прекрасно допълнение към лятното настроение.

Открийте перфектния баланс между комфорт и класа

Клиновете са удобен начин да прекарате седмицата. От блузата, която обаче обличате отгоре, зависи, дали ще изглеждате все едно сте вкъщи или отивате на важна бизнес среща. Напълно възможно е да изглеждате перфектно и в същото време да ви е удобно. Необходимо е само да съчетаете добре дрехите. От една страна, това означава да имате стегнат вид, от друга – да не го усещате като такъв.

Носенето на клинове определено изисква добро самочувствие, така че бъдете сигурни, че не се притеснявате от този тип облекло. В противен случай, колкото и удобен и мек да бъде клина, колкото и добре да сте съчетали цветовете с блузата, все пак ще се усещате не добре облечени.

Създайте свой уникален стил

Няма сигурна рецепта как да усещате един стил като личен ваш. Можете обаче да добавите към дадено облекло бижута, които да ви донесат добро самочувствие и така да се усещате по-комфортно. Клиновете са тип панталон, който при правилно съчетаване с останалите дрехи, ще ви придаде елегантност и женска визия. Няма да ви стяга и няма да ограничава движенията ви по никакъв начин. Благодарение на него, можете да скриете някои несъвършенства и да подчертаете онова, което желаете. Някои дълги блузи и туники са специално създадени за носене с клин. Те дори разполагат с коланче на кръста, което да подчертае талията. Дългите ризи рокли също попадат в тази категория. Можете да срещнете огромно разнообразие от такива модели в един цвят, на карета, райета и с флорални мотиви.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.