Защо е нормално да се влюбите в градинския ратанов комплект Бахама?

Ако сте имали щастието да зърнете някъде (онлайн или на живо) красивия ратанов комплект Бахама, знаем със сигурност, че вече сте луди по него. Не се обвинявайте, това е нормалната реакция на всеки естет с афинитет към стилната и супер луксозна градинска мебел. В следващите редове ще ви посочим причините да се влюбите не в човек, а в ансамбъл от изящно изработени ратанови мебели.

Луксозен и очарователен стил

В мебелните магазини можем да срещнем най-разнообразни изделия от естествен ратан, но Бахама изпъква с елегантния си, изключително луксозен дизайн. Защо точно този ратанов комплект се запечатва трайно в съзнанието? Вероятно заради изтънчените му заоблени форми, красива оплетка и стилната мека тапицерия.

Стилът на комплекта е наистина очарователен. Леко ретро, визията му ни връща във времената, в които аристократите и техния начин на живот са били на мода. Неизбежно ни завладяват мечти за тропически острови и тихо, кристално чисто море, до което седим удобно настанени в мекото двойно или единично кресло, и отпиваме леко от свежия коктейл, радвайки се на живота.

Дворното ви пространство ще придобие разкошен облик ако добавите в него градинския ратанов комплект Бахама. В него са включени две единични кресла и едно двойно с форма на двуместна пейка, както и кръгла кокетна масичка с напълно прозрачен стъклен плот. Моделът се предлага в по-светъл и по-тъмен вариант. Цветът на дамаската може да се поръча в тъмно и в бяло.

Комплектът е четириместен – напълно достатъчен за едно интимно соаре и за игра на карти. Масата е с диаметър 56см, така че на плота ѝ спокойно могат да се съберат питиетата на седящите и нещо хрупкаво и приятно за мезе. Размерът му е идеален – нито твърде голям, нито прекалено малък. Ако дворът ви е със скромни размери – ще пасне идеално. Можете да го поставите и на верандата.

Нека добавим едно важно уточнение за мебелите от естествен ратан – те са по-скъпи от пластмасовите, както и от така наречената тръбна мебел. Защо е така? Защото ратанът е растение, растящо само в отделни региони на Азия, Африка и Австралия. То расте бавно, което му придава значителна здравина. Дървесината минава специална водна и парообработка, за да се запази естествената ѝ еластичност.

Порестата структура на ратана позволява на боите и лаковите покрития да проникнат в дълбочина и по този начин да се запазят по-дълго декоративните и защитните им свойства. Животът на един качествен ратанов комплект, какъвто е Бахама, е доста по-дълъг от този на други градински мебели от дърво.

Цената на комплекта в момента е намалена в някои мебелни магазини. Знаем, че само финансовият въпрос ви пречи да поръчате на момента ратановия сет, затова бързаме да ви поощрим. Сега е моментът да го поръчате и да стартирате дълго отлаганото обзавеждане на градинката пред вилата или в къщата, която обитавате постоянно.

Как ще използвате комплекта ратанови мебели с красиво екзотично име – оставяме на вас да решите. Всички знаем чудесно, че когато даден продукт, пък бил той и просто градинска мебел, ни влезе под кожата, няма да намерим спокойствие, докато не го превърнем в своя собственост. Креслата и масичката от ратан си заслужават вашето обожание. Побързайте – до края на промоцията остава малко време.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.