Защо е нормално да се влюбите в градинския ратанов комплект Бахама?

ratanov-komplekt-bahama

Ако сте имали щастието да зърнете някъде (онлайн или на живо) красивия ратанов комплект Бахама, знаем със сигурност, че вече сте луди по него. Не се обвинявайте, това е нормалната реакция на всеки естет с афинитет към стилната и супер луксозна градинска мебел. В следващите редове ще ви посочим причините да се влюбите не в човек, а в ансамбъл от изящно изработени ратанови мебели.

Луксозен и очарователен стил

В мебелните магазини можем да срещнем най-разнообразни изделия от естествен ратан, но Бахама изпъква с елегантния си, изключително луксозен дизайн. Защо точно този ратанов комплект се запечатва трайно в съзнанието? Вероятно заради изтънчените му заоблени форми, красива оплетка и стилната мека тапицерия.

Стилът на комплекта е наистина очарователен. Леко ретро, визията му ни връща във времената, в които аристократите и техния начин на живот са били на мода. Неизбежно ни завладяват мечти за тропически острови и тихо, кристално чисто море, до което седим удобно настанени в мекото двойно или единично кресло, и отпиваме леко от свежия коктейл, радвайки се на живота.

Дворното ви пространство ще придобие разкошен облик ако добавите в него градинския ратанов комплект Бахама. В него са включени две единични кресла и едно двойно с форма на двуместна пейка, както и кръгла кокетна масичка с напълно прозрачен стъклен плот. Моделът се предлага в по-светъл и по-тъмен вариант. Цветът на дамаската може да се поръча в тъмно и в бяло.

Комплектът е четириместен – напълно достатъчен за едно интимно соаре и за игра на карти. Масата е с диаметър 56см, така че на плота ѝ спокойно могат да се съберат питиетата на седящите и нещо хрупкаво и приятно за мезе. Размерът му е идеален – нито твърде голям, нито прекалено малък. Ако дворът ви е със скромни размери – ще пасне идеално. Можете да го поставите и на верандата.

Нека добавим едно важно уточнение за мебелите от естествен ратан – те са по-скъпи от пластмасовите, както и от така наречената тръбна мебел. Защо е така? Защото ратанът е растение, растящо само в отделни региони на Азия, Африка и Австралия. То расте бавно, което му придава значителна здравина. Дървесината минава специална водна и парообработка, за да се запази естествената ѝ еластичност.

Порестата структура на ратана позволява на боите и лаковите покрития да проникнат в дълбочина и по този начин да се запазят по-дълго декоративните и защитните им свойства. Животът на един качествен ратанов комплект, какъвто е Бахама, е доста по-дълъг от този на други градински мебели от дърво.

Цената на комплекта в момента е намалена в някои мебелни магазини. Знаем, че само финансовият въпрос ви пречи да поръчате на момента ратановия сет, затова бързаме да ви поощрим. Сега е моментът да го поръчате и да стартирате дълго отлаганото обзавеждане на градинката пред вилата или в къщата, която обитавате постоянно.

Как ще използвате комплекта ратанови мебели с красиво екзотично име – оставяме на вас да решите. Всички знаем чудесно, че когато даден продукт, пък бил той и просто градинска мебел, ни влезе под кожата, няма да намерим спокойствие, докато не го превърнем в своя собственост. Креслата и масичката от ратан си заслужават вашето обожание. Побързайте – до края на промоцията остава малко време.

You may also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *