Какви цветове ламинати има, разказват от КарпетМакс

Днешните интериорни решения ни вдъхновяват, впечатляват и карат да мечтаем. Те са дотам красиви и актуални, че почти няма мебелен комплект или подова настилка, която да не излъчва класа и стилно оформление. И не само защото всяко ново нещо е хубаво по презумпция, но и защото съвременните дизайнери и производители са се постарали доста, за да удовлетворят напълно крайния купувач по отношение на качеството, изпълнението и цената. 

Ако точно в този момент търсите да си купите нов ламинат за дома, задължително проверете в онлайн магазин КарпетМакс и разберете какви са актуалните тенденции при подовите настилки. Изберете ламиниран паркет на изгодни цени и се погрижете за приятната атмосфера в жилището си още днес. 

Какви са модерните цветове ламинат

Модните тенденции не подминават и различните видове подови настилки. В CarpetMax ще срещнете многообразие от привлекателни предложенията както в ценови план, така и в естетически. Разчупете скучната домашна обстановка и изберете нов ламинат в следните цветове:

  • Бледи и пастелни – тези цветове носят усещане за спокойствие и хармония;
  • Тъмно кафяво, черно и виолетово – тези цветове се асоциират с лукс, стил и класа, като изборът им е препоръчителен, ако искате да постигнете контраст и драматизъм;
  • Бежови, розови и сиви – с подова настилка в подобни нюанси трудно би могло да се сгреши, защото подобни цветове се съчетават безпроблемно с всичко;
  • Многоцветно покритие – тук е важно да заложите на изчистени мебели и едноцветна декорация за стени, за да не се сдобиете с кичозен интериор. 

Преди да решите в какви цветове да е ламинатът, добре обмислете крайните си цели. Доверете се на КарпетМакс.

Какво съветват КарпетМакс при избора на ламинат 

Изборът на подово покритие е отговорно решение, което не бива да се взема прибързано. Освен за визуалните му качества, трябва да помислите и за:

  • Качеството;
  • Размера;
  • Цената;
  • Материала;
  • Начина на поставяне;
  • Износоустойчивостта и др.

Добре е да имате ясна визия и точни очаквания спрямо подобен вид покритие за под. Поставете и фурнир, за да придадете красив завършек на ламината. 

Как се поддържа

Подовата настилка, която е избрана и в правилните цветове, помага да създадем една уютна и приятна за цялото семейство обстановка. Хубаво е тя да бъде колкото се може по-качествена, а ние от своя страна е желателно да я почистваме редовно и внимателно. От Карпет Макс съветват да използвате щадящи материали като памучна кърпа и деликатни почистващи детергенти за дърво и ламинат, за да не повредите покритието.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.