Какво да изберем за подарък за първи рожден ден на бебе?

Не само родителите изпитват затруднение при избора на подаръци, но и самите гости. Нещата стават още по-трудни, когато се избира подарък за първи рожден ден на бебе. В следващите редове ще ви посочим някои идеи, които да ви помогнат в ситуацията.

Детска масичка със столче

Това е един практичен подарък за бебе на 1 годинка. Около тази възраст децата започват да проявяват своите творчески способности и било чудесно да имат свое място. Заедно с това, родителите ще бъдат спокойни да оставят детето да рисува или да си играе.

Бяла дъска за рисуване

Това също би било в голяма помощ. Около една годинка децата обикновено използват за платно тапетите или стените. Да, няма лошо детето да развива своята креативност, но не и върху тях, нали? Поради тази причина, бялата дъска е чудесен подарък. Когато я запълни, можете да я изтриете и така до безкрай. С този подарък детето е щастливо, родителите спокойни, а вие доволни, че сте ги зарадвали.

 

Играчка

След любимите избори на повечето хора на подаръци за първи рожден са играчките. Разбира се, това е най-добрият приятел на детето още от най-ранна възраст. В този период е хубаво играчките да издават звуци и да са с ярки цветове. Подходящи са дрънкалки, висящи играчки, въртележки за леглото и други от този вид.

Азбука

Да, дори да ви се струва рано, всъщност не е така. Децата се раждат „научени“ да работят с технологиите и една говореща азбука би била чудесен подарък. По този начин детето от рано ще научи буквичките, а и ще му е по-лесно да проговори. Основната информация я получава от зрението и слуха си. В последствие ще може и да я възпроизведе. Разбира се, може играчката да бъде интерактивна и дори да има натискане на бутонче, след което да се каже буквата и думичка.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.