Как да не се обличаш през зимата: 10 неща, за които трябва да забравиш

Решихме да повдигнем, може би, най -важната тема на сезона – как да не се обличаме през студения сезон!

Модните тенденции през зимата са важни, но не по-малко важни са зимните антитрендове. Събрахме 10-популярните зимни елементи, които трябва да бъдат забравени веднага!

Смешните шапки

Шапка „с уши“ и „плетени шапки“, шапка с плитки, цветя и други „сладки“ версии, изглеждат откровено странни и предизвикват основателен въпрос. А именно, дали домакинята си спомня , че от дълго време е не е на възраст детска градина?

Трикотажни ръкавици без пръсти

Тяхната функционалност е доста съмнителна. Ръце все още са на студено, зачервяват се и се получава подуване от студа. Тези модели напомнят за стила на продавача на улицата с цветяот XVIII век, който използвал тази версия, за да може по-лесно брои монети. Ако не свикнете с ролята на парижкия клоджапър, по-добре си купувайте топли и красиви ръкавици, които да ви топлят.

Ботуши UGG

UGG ботуши не са обичайната обувки . Те не са за града и особено за пътувания за работа. Носенето на UGG ботуши, наподобяващи безформени ботуши. Неизбежно започват да запълваулиците на градовете, но за целта трябва термометърът да е паднал под нулата.

Белите ботуши

По-безвкусен вариант на обувки за зимата, зле комбиниран абсолютно с всичко няма. Просто е невъзможно да си представим комбинация с тях в почти нито една версия.

Жилетки с козинa

В природата или по-скоро, в света на модата – има жилетки, изработени от кожа, които изглеждат доста добре и имат право да останат в гардероба ви. Но повярвайте, дори най-добрите представители на “ клана“ от кожени жилетки, плетени жилетки: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамска-жилетка-плетивоне трябва да се носят през зимата. Особен ужас се предизвиква от екземпляри от кожата , върху които хаотично се засаждат парчетата козина от неизвестно животно.

Чорапогащи за тяло

Чорапогащи през зимата причиняват когнитивен дисонанс: „голите“ крака при -15 ° C изглеждат много странни , особено в комбинация с ботуши или ботуши и яке.

Яке с шарени цветове или  „весел“ печат

Мислите, че зимата е толкова сива, че трябва да добавите ярки цветове. Така наречените “ маркер“ цветове лесно намаляват разходите за всеки образ , да не говорим за зимата. Така, че внимателно ги подбирайте, за да не изглежда, че сте объркали сезона.

Всякакви шалове

Моделите им станаха популярни преди няколко години, но понякога могат зле да представят имиджа. В действителност, този аксесоар изисква сериозно стилизация и не подхождат на всеки. В комбинация с яке, тази носна кърпа дава съвсем „несъщественото съчетание“ в лошия смисъл.

Дънки, пъхнати в тесни ботуши

Всички възможни комбинации от дънкиVesi ботуши, а именно – дует от сини дънкии черни ботуши с високи токчета създават варварски крака и добавя килограми или просто изглеждат грозно.

Комплект шапка, шал и ръкавици

Привидното удобство на такава покупка е истинска модерна самозаблуда. В резултат на това ще изглеждате като дете, чийто зимен гардероб с любов е направен от майка ви, или като много мързеливо момиче. Така че опитайте хармонично да изберете шапки, шалове и ръкавици, но във всеки случай не купувайте комплекти аксесоари “ 3 в 1″.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.