Как да се облечем за рок концерт?

fistНякой ваш приятел, или някой младеж ви е поканил на рок-концерт а вие никога през живота си не сте били на такова мероприятие и не знаете какво да правите или по-точно, какво да облечете? Не се притеснявайте. Дрехите и аксесоарите, които са ви необходими не са много и не са скъпи.

Най-популярната дреха, която се използва от младежите и която вероятно вие вече имате са дънките. Смело може да ги облечете на рок концерт. Освен дънки вземете и фланелка с някой от символите на рок-групата, на чийто концерт ще отидете. Нея най-вероятно ще е необходимо да си я закупите ако до сега не сте били на нито един концерт. Все пак всякаква друга тениска с оригинален принт ще свърши работа стига той да е демоничен или дяволски като например – череп с кости, само череп и само кости, огън, рога и прочее.

 

Ако концерта се провежда на открито проучете какво ще е времето в този ден. Ако е горещо обуйте дънкови шорти и леко износена фланелка, друго нищо не е необходимо да взимате. Яко сте фен погрижете са да имате и хубав сутиен ако решите да го хвърлите по бас-китариста например, защото всички ще ви гледат тогава.

 

Ако времето не е топло, вземете суитчър, а тениската нека да е с дълги ръкави. Вече се произвеждат и суитчъри със символите на групите, за това помислете и за този вариант. Яке- кожено или дънково също са вариант в съчетание с леко разкъсани дънки и тениска. Може да ползвате и секси дънкова къса пола или гащеризон. Дрехите не трябва да са нови. Важното е да се чувствате в тях като риба във вода – с една дума удобно. Ще се налага да седите прав, да присядате в тревата а дори може и да попаднете в така нареченото „лого“, когато феновете се блъскат един друг по време на песента. За това дизайнерските продукти са неуместни в тази обстановка.

 

Аксесоарите не трябва да са много – няколко сребърни пръстена / може и метални /, обици и гривна. Черната кожа плюс шипове и голямо количество сребро ще изглеждат пресилени не прекалявайте. На такава база може да облечете скъсаните ви чорапи със рисунки в съчетание с мини кожена пола.

 

Обувките да са удобни – маратонки, сникърси, обувки, ботуши и прочее. Големите фенове винаги носят кубинки, но това не е задължително. Все пак следете как са се облекли хората с които отивате на концерта, все пак сте една група. За това едно кожено яке никога не е излишно.

 

Вземете си малка кожена чанта в, която да сложите лекарства против сърдечен удар, обезболяващи, антисептик и лепенка за рани. Ако това ви се струва прекалено, нека ви кажа че на един концерт всичко може да се случи и дори да спасите живот.

 

Прическата и грима трябва да съответстват на случая – небрежна прическа, скандалността се приветства. Следвайте готическият стил, но в по-лека форма – тъмно черни вежди и мигли и бледо черен грим.

Източник: http://sylezone.bg/

You may also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *