Кухня, която вдъхновява!

Кухнята! Това е сърцето на дома и най-често, сърцето на купона е в тази стая. Колкото и да се стараете, гостите ви винаги ще се отбиват в кухнята ви. С подходящите съставки, малко време и някои кулинарни умения, можете лесно да съберете приятелите си в нея и да си направите незабравимо парти. Ето нашия списък със забавни съвети, които са от съществено значение за приготвянето на перфектното парти.

Подготовката

Независимо дали сте начинаещ или професионалист, важно е да се подготвите за гостите. Така че наличието на някои неща, които ще улеснят живота в кухнята, са задължителни. Издраскани тигани, тъпи ножове и счупени прибори нямат място там. Вземете да се захванете в кухнята си с удобни приспособления и приспособления, които ще направят приготвянето на храна. Както се казва в старата поговорка: „когато не сме добре подготвени, провалът ни е сигурен“…

 

Разклатете, разбъркайте и отпийте

Ценител ли сте на коктейлите? Покажете вашите умения за направата на октейли с основни продукти. Добре е да се запасите с шейкър, бъркалки, правилните чаши. Ако сте благословени с пространство, използвайте плота си като бар и дабавете няколко бар стола, за да сервирате любимите си коктейли, охладете лед и добавете декорация върху чашите. Или ако ви е необходимо да спестите място, тогава количката за напитки е чудесен начин да осигурите допълнително пространство и да поддържате течността на соковете и напитките добре охладена. Добра алтернатива на количката е да инвестирате в компактна странична разтегателна маса.

 

Споделете храната си с вашите приятели

Няма съмнение, че най-добрият начин да се насладите на добра храна е заедно с вашите приятели. Затова подгответе вкусни храни и освежаващи напитки, тъй като това ще насърчи вашите гости да споделят и да общуват заедно. Със сигурност ще получите и много комплименти за вашата упорита работа (и никой не трябва да знае дали сте направили всичко от нулата или сте го купили замразено).

 

Създайте удобно и уютно място за разговори

Кухненското пространство обикновено няма много места за сядане, така че се уверете, че вашите плотове са мултифункционални. След сервиране на коктейли, хапки и плодове, вашите гости трябва да могат да се насладят на разкоговори. Ако плота и бар столовете ви се струват твърде малки, може да присъедините към интериора по-голяма трапезна маса с трапезарни столове.

 

Излезем навън!

Ако времето е на ваша страна, защо да не изнесете партито навън? Можете лесно да носите кухненските си предмети навън със себе си, а храната винаги има по-добър вкус на слънце и чист въздух. Заложете на градинска маса с градински столове или пейки и добавете фенери, свещи и кошници за съхранение. Има и много удобни аксесоари за барбекю, които ви позволяват да приготвите свежи храни, така че ако искате да се отклоните от класическите бургери и хот-дог, това никога не е било по-лесно.

 

Източник: Мебели и интериор Motti.bg

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.