Модерни оригинални маратонки 2021г.

Кога дизайнерите предлагат да се носят оригинални маратонки през 2021 г.? Винаги! Най-модерните тенденции в спортнитв обувки: практичност, удобство и стил. Новата мода изглежда съвсем позната – модерни класически модели, реновирани по иновативен начин. Има и напълно неочаквани предложения.

Мъжки оригинални маратонки 2021 – нови модели и дизайн

Какви са модерните мъжки маратонки през 2021 г.? Различни, но функционални и едновременно стилни. Сега маратонките се носят през всеки сезон: не само през пролетта и лятото, но и в края на есента и дори през зимата. Летните, пролетните и есенните модели се различават по материал на изтаботка, трябва да обърнете внимание на това при избора.

Днес марките гледат към миналото, но не забравят и за бъдещето – основните модели от миналото придобиват нов вид, благодарение на иновативни технологии, материали и естетичен дизайн. За пореден път най-големите модни посланици на на спортна екипировка и мараонки –  Adidas и Nike говорят сами за себе си.

Онлайн магазин SportFaster предлага разнообразие от колаборации, идеи и решения за есенни и зимни маратонки за мъже. Нека да разгледаме основните тенденции.

Бял минимализъм

Изчистените, класически маратонки са задължителни за мъжкия гардероб. Белите маратонки са доста универсални – носете ги със скъп костюм или спортна визия, а с дънки, както винаги, получавате отличен резултат. Огромен плюс – те винаги са достъпни на пазара.

 

originalni maratonki sportfaster

 

Големият минус на белите маратонки е, че се замърсяват лесно. Не бива дори да рискувате да ги обличате в дъждовно време или на не много чисто място.

Вечна класика в полза на пролетно-летния и есенно-зимния сезон 2020-2021

Избирайки класиката, е трудно да сгрешите. Повечето тенденции с времето ще излязат от мода, но класиката ще продължи да живее. Марки като Nike и Adidas предлагат класически силуети от десетилетия.

Оригинални маратонки 2021 –  класика и функционалност

Черно-белите маратонки са идеални за ежедневно облекло, докато ежедневните модели с връзки са идеалното съчетание за спортни панталони, леки дънки в тъмни нюанси. Нямаше как да не споделим с вас класиката от Air Jordan 1, но с един своеобразен „трик“ – в ново сътрудничество с Травис Скот те решиха да го превърнат в марковия Swoosh модел

Оригинални цветови решения

Да се страхуваш от цветни маратонки не показва, че имаш модерно виждане в спортната мода. Известният графити художник Futura, мегапопулярният дизайнер Върджил Абло и, разбира се, експерименталната компания Nike са сигурни в това. Вдъхновен от Nike SB Dunk Low в доминиращ портокалов цвят е отличен избор за пролет-лято 2020.

Всъщност има много колаборации, идеи и цветови комбинации.

Поразителна естетика, създадена чрез игра на цветове, работи добре с функционални подметки като Air Technology на Nike.

LDC Sacai Waffle, изработена от велур, кожа и лека полупрозрачна мрежа, вече е обявена за модел маратонки на годината. По неразбираем начин те запазват своята естетическа грация, въпреки психоделичния си дизайн.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.