232592Твърди се, че ако една жена има идеална прическа и идеални обувки, то няма значение какво е облекла. И ако избора на прическа е по силите на всяка една девойка, то с обувките не е точно така. Те са предмет на страст, мечти, обожание и дори колекционерска страст.

И именно поради тази причина основната страст на главната героиня в „Сексът и градът“ – Кари Брадшоу – са обувките. И не просто, които и да е обувки, които може да си купи във всеки един магазин всяка жена. Кари винаги преследваше обувките мечта.

 

 “Джими Чу” (Jimmy Choo)
Тази марка се нарича така на името на нейният дизайнер, който е роден в Малайзия. Те се отличават с качество и екстравагантност. И това е ключът към успехът му. Много знаменитости се гордеят, че в гардеробът им има няколко чифта от тези дизайнерски обувки.

 

“Маноло Бланик” (Manolo Blahnik)
Тези обувки са с името на техният дизайнер, който влага в тях истинска испанска страст. Именно тя кара жените от целият свят да треперят от желание, когато чуят словосъчетанието „обувки Маноло Бланик“. Те всъщност, благодарение на Кари Брадшоу се превръщат в петата звезда на сериала „Сексът и градът“.

 

“Кристиан Лубутен” (Сhristian Louboutin)
Обувките от този френски дизайнер са символ на богатство и безупречен вкус. Малките детайли като червените им подметки, безупречната им скрита платформа и елегантната пета – това са трите тайни за заслужената популярност на тези обувки.

 

 “Серджио Росси” (Sergio Rossi)
Италианският дизайнер буквално накара жените от целият свят да се преклонят пред обувките на високи токчета. Той вярва , че токчетата извисяват жените над обикновеното и шаблонното, което ни обкръжава. Обувките на Дизайнера се отличават с обтегнати силуети и прави линии. Ако сте срещнали сандали с мълния на токчето да знаете, че са негови.

 

“Касадей” (Casadei)
Стил Арт Нуво – така само могат да се охарактеризират обувките на тази марка. Невероятно съчетание на изящни ремъчета и груби платформи, масивни катарами и тънки токчета – безумство и буйство на формите. Всичките модели са създадени от най-качествените материали.

 

“Колин Стюарт” (Colin Stuart)
Тези ги няма в колекцията на Кари, но ги притежават много девойки. Качеството им е отлично, моделите изключително интересни, голям избор на размери и всичко това на поносими цени. И именно това ги прави популярни.

Източник: http://mes.bg/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.