Новите решения с мивка за баня

Дълго време бяхме свикнали с един вид мивки за баня и когато на пазара внезапно се появиха мивки в нови форми, трябваше време на българските потребители да започнат да ги внедряват в баня интериора си. Формите, дизайнът, начините на монтаж вече са много повече, а всяка година производителите измислят нещо ново и го поднасят като дизайн. Ето тенденциите към новите най-търсени и ефектни форми за баня помещенията.

 Не е необходимо да правите цялостно прекрояване на банята, за да мислите за нова мивка за баня. Това е актуализация, от която сме сигурни, че всяка остаряла баня може да се възползва, особено ако сегашната мивка има визия характерна за миналия век. Ето защо производителите отдавна предлагат на българския пазар уникални модели мивки за баня.

Свободностояща мивка върху плот, в перфектна полусферична форма. Това е едно изкусително предложение, но за него ви трябва стабилен плот. Този вид полусферични мивки тип купа са много популярни защото създават изискано усещане и контраст на правите линии в банята. Има модели, при които чучурът се инсталира отделно на стена, или се монтира стоящ смесител за плот.

Мивка, която не се вижда. Този модел мивки, които се вграждат в плота също са много популярни. Ръбът на светлия отвор съвпада с повърхността на плота. Така се получава стилно безшевно пространство и повече плот място за красиви аксесоари за баня.

Моделите за вграждане имате няколко вида монтаж. Вече споменатото под плот, с ръб над плота и на половина вградени в плота. Препоръчително е да се разглеждат снимки на модели, които не са ви познати. Това ще ви даде представа за какъв тип баня или пространство е по-подходящ даден вид мивка пред друг. Например двойните мивки също стават много популярни, но за тях ви трябва задължително по-голяма баня. Те заемат поне метър на ширина. Иначе като дизайн са страхотни.

Новите решения с мивки за баня са много повече на пазара и са на достъпни цени. Както казахме онлайн в сайтовете може да намерите страхотни предложения, които очакват вашия избор.

Източник: https://plochki-za-bania.com/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.