Пари на мига

pari-na-miga

Нуждаете ли се от пари на мига?

В момента на кредитния пазар в България се наблюдават много финансови предизвикателства. Икономическата криза, причинена от пандемията, изглежда удари много хора. Безработицата, намалените заплати и загубата на работни места са реалности, за които много от нас се досещат. Когато обаче трябва да вземете пари назаем, има шансове да ги получите. Наистина доста бързо! Нека да видим какъв е най-бързият начин да получите заем!

 

Какво трябва да направите, за да ускорите кредитирането?

На първо място, трябва да се запитате дали можете да си позволите да заемате пари. Ако работата ви е сигурна, можете да работите допълнително, за да получите допълнителни пари.

Второ, за да опростите процеса на достъп до заем, трябва да решите от какъв тип кредитна институция да кандидатствате. Предпочитате банкова или избирате услугите на небанкова институция?

Трето, трябва да знаете за какъв заем ще кандидатствате. Имате нужда от такъв в краткосрочен или средносрочен / дългосрочен план? Изясняването на този аспект ви позволява да проверите предварително каква ще бъде ставката, която ще плащате на месец и каква ще бъде лихвата. Знаете ли отговорите на тези въпроси? Тогава нека да видим как можете да получите парите възможно най-бързо!

 

Кога е подходящо да се прибегне до решение за спешен кредит?

Пазарът на небанкови заеми е насочен към тези, които се нуждаят от пари веднага. Значителен дял от кредитоискателите не искат големи суми (от 500-1000 до максимум 2500-3000 лева). Има много причини, поради които се нуждаете от пари. Не всички обаче са оправдани да кандидатстват за решението, предлагано чрез спешен заем без документи. Изберете този тип кредит, когато:

  • Нямате лични спестявания и няма други възможности, които можете да обмислите;
  • Има спешни случаи, които изискват такава възможност – нужда от медицински характер, аварии или ремонт на автомобили, плащане на просрочени сметки и др.;
  • Скоро ще вземете заплата и спешно се нуждаете от заем – може би имате възможност да се възползвате (билети с отстъпка за почивка, ограничени във времето промоции, оферти със значителни отстъпки и т.н.).

Прекомерната употреба на тази опция не се препоръчва. Разходите за такъв заем не са малки, като се има предвид факта, че парите се вземат в краткосрочен план.

Източник: https://parite.bg/

 

 

You may also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *