Парцели – сделките със земя днес!

1parceli7

Възможностите, които Фортън ви предоставя…

Парцели се предлагат, за да обслужат широк спектър от инвестиции, които предприемачите имат желание да осъществят. При продажбата или покупката на един парцел, винаги има две страни – страната на продавача и тази на купувача. Има, обаче и една трета страна посредник или по скоро консултант по сделката и това са бизнес консултантите по сделки със земя. Ако продавате или купувате земя, вие имате нужда от адекватна оценка на състоянието й, на района където се намира и на възможностите за бизнес развитие в бъдещето. Така например много трудно би било на един обикновен човек да прогнозира, дали в бъдеще района на парцела му ще стане индустриална зона или не. А оценката на „имоти на зелено“ така да се каже е много важна, за правилното определяне на цените им относно продажба. Ето и малко повече, какво предлагат бизнес консултантите на Фортън за сделките ви с парцели…

Парцели и сделки по продажбата или покупката им – www.cwforton.com

Инвестицията в имоти е добра инвестиция. Независимо дали инвестирате в земя или във вече готов дом или бизнес сграда – вие търсите възвръщаемост. Максималното постигане на печалба от сделки със земя се осъществява благодарение на консултанти специалисти в тази област. Фортън са лидер на консултантския пазар за бизнес имоти. Те добавят стойност на вашите сделки с парцели, когато ги купувате или продавате. Как става това?

Оптималната употреба на поземлени парцели носи по-голяма доходност. За да се постигне тя е нужно на първо място правилна оценка на самата земя, бъдещото й развитие и чак тогава намирането на потенциално добри инвеститори. От друга страна купувачите се нуждаят от земя, която да им осигури развитие и печалба от направената инвестиция. Фортън може да ви предложи връзка между продавач на парцели, потенциален купувач инвеститор, бъдещ ползвател на построените имоти и тази сложна връзка да се превърне в „строителство по мярка“! По този начин се гарантира печалба за всеки един ползвател на веригата и консултантския екип на компанията хвърля максимум усилия в професионалната си работа. Посетете още днес сайта на най-добрият бизнес консултант в страната и направете запитване за сделките си с парцели. Само така Фортън ще ви помогне да печелите по-добре от парцелите си и те да работят във ваша полза!

You may also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *