stroitelstvoВсяка страна в света има своя независима политика и регулации що се отнася до  нейното жилищно строителство. В този смисъл, политиката и отношението може да е различно, но проблемите навсякъде са почти общи и се налага предприемачи, строителни фирми и собственици да работят заедно, за да ги разрешават. За какво става дума?

Статистически погледнато, всяка година в Западна Европа, в Щатите и в развитите страни се завършват нови строителни проекти свързани с изграждане на нови еднофамилни къщи, построени според правилата на съвременното строителство. Рекламата им огромна, очакванията на новите собственици също, но и оплакванията също.

Там където е трябвало да има прозорец, хората намират дупка, течовете са масови, замърсени повърхности следствие на завършителните процеси, лошо нивелирани стълбища, неравни дворове, и още много други. Всичко това при строителство от различни строителни фирми на различни места по света. В крайна сметка хората има за какво да са недоволни, защото те инвестират парите си в нов дом, в ново строителство, за да разрешат старите си проблеми, а всъщност попадат на нови.

За да не попадате в такива ситуации, независимо къде бихте искали да построите нов дом или бихте платили на строителна фирма и предприемач да го построят за вас, можете да избегнете всичко това, само с няколко предварителни стъпки. България е малка страна и лесно можете да проверите строителните изпълнения във вашия град. Освен това можете да изберете сами точно от какъв дом имате нужда. Новото строителство осигурява някои предимства, защото въплъщава в себе си модерни технологии, които би следвало да правят къщите по-сигурни и по-издържани във функционалната им част.

И все пак ако за вас по-добрият вариант е да закупите къща построена според проект, направете проучване относно предприемача, който продава проекта. Вижте как се е справил той с предишните такива негови изпълнения. Вижте дали хората са доволни, как се е променила средата. В интернет ще намерите всичко, което ще ви трябва като информация за такива вече изпълнени проекти.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.