1.Как да направите вашия сватбен ден перфектен.

Планирате сватба, което означава, че сте на 100% в търсене на песен за първия сватбен танц . Всички винаги са развълнувани от избора на най-добрата музика и текстове за първия танц. И според мен булката е по-загрижена за това, както винаги. 🙂 Булката в 95% търси хореограф, който да постави перфектния сватбен танц и е много чувствителна към избора на песен за сватбата.

Преглеждайки архивите със снимки, попаднах на много много весела сватба, но която, за съжаление, нямах време да покажа преди. Наистина остана загледан в тези снимки. Жив, искрен, ярък, емоционален. Такива, каквито трябва да бъдат в този незабравим ден.

Изберете най-добрият сватбен фотограф в София!

Така че, за да направите деня на вашата сватба идеален, нямате нужда от нищо, но направете този ден само ваш. А вашите сватбени снимки ще показват истински чувства, истинска усмивка и истинско щастие. Така мина сватбеният ден на Ярослав и Елена. Пожелавам им безкрайна любов и цяла къща красиви деца.

Какво предлагаме:

Снимане на любовна история

Сватбена фотография

Снимане на сватбата

Семейна фотография ( фотосесии за бременни жени , фотография на тайнството Кръщение , рождени дни и др.)

Най-често снимането в този ред се поръчваме и на нашите клиенти, като ни позволяват от време на време с ентусиазъм да наблюдаваме как една влюбена двойка се превръща в семейство и в нея се появяват деца.

Наблюдаваме, разбира се, не себе си, а с камера, докато правя оригинални, живи, атмосферни снимки.  Естествено, снимаме, а не техниката. Тук може да има дълъг списък с имена и модели, но ще пропусна тази точка.

В крайна сметка, разглеждането на портфолио ще даде много повече от пълен списък на обективи и камери, дори ако сте станали експерт по този въпрос по време на търсенето на фотограф за семейна фотография.

Ако търсите сватбен фотограф

Отлично знаем с какви въпроси, трудности и съмнения се сблъсквате. В крайна сметка сватбата е една и има много фотографи за снимане на сватбена церемония, разходка и банкет.

 

Как работи сътрудничеството

 

След като се запознахте с работата ми и разбрахте, че сме на една и съща дължина на вълната с вас, вероятно се интересувате от въпроса как да резервирате желаната дата . За да направите това, трябва да направите депозит в размер на 40% от цената на снимането, което ще спаси нас и вас от несъответствия и неприятни изненади.

Най-удобно е да обсъдите подробностите и да обсъдите лично деня на снимане. Като бонус ще получите презентационна консултация за най-лесния начин за организиране на процеса. Можете да си уговорите среща, като се свържете с мен по телефона, имейл или чрез специален формуляр на уебсайта, изберете удобен начин в раздела Контакти .

Ако искате да поръчате сватбена фотосесия , съветвам ви да обърнете внимание на фотографията на Love Story . Подобна снимка ще ни помогне да се опознаем и ще даде допълнителна увереност в резултата. И красивите снимки няма да са излишни, можете не само да ги оставите в семейния архив, но и да ги използвате за украса на сватбен печат.

По желание на клиента, преди да заснемем сватбата, подписваме договор за предоставяне на фотографски услуги, в който очертаваме всички нюанси, важни за двете страни. Цената на сватбената фотография зависи от избрания от вас пакет от услуги.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.