4 начина да покажеш статуса си

„По дрехите срещат…по ума изпращат“ ти сентенция помним от малки. Дали, обаче има значение, как изпращат днес или е по-важно да се покажеш, за да ти обърнат внимание.

Оказва се, че в наши дни позьорството и всичко останало в умерена доза не вреди. Това, че трябва да си забелязван, не е никак лошо.

Е, предлагаме ти да се насочиш право в целта, с топ съветите на специалистите, а те започват с:

  1. Данък обществени мнение – да заплатиш подобен данък над гъзарията си е занимание с нисък коефициент, полезно действие или загуба на време. Всъщност, ти, как смяташ?! Специалистите казват да се прави, но с мярка. При това не забравяй да добавиш малко гинес и грация.
  2. Парите – е добре е да ги имаш, но и да ти липсват не е така фатално. Прекаленият кич не се нрави никому. Така, че по-добре заложи на една, но маркова дреха или аксесоар, вместо на стотици, които първо няма как да облечеш на куп и второ прекалено помпозни са.
  3. Интелекта – е, това е едно от нещата, над, които и да се стараеш, няма как да вмъкнеш, при условие че ти липсва. Така, че за да не се излагаш прекалено не споменавай само сентенции и мисли, на велики хора, а кажи това, което ти смяташ за правилно.
  4. Контакти – в наши дни стана така: „кажи ми какви приятели имаш, за да ти кажа ти какъв си“. Е, може и още една поговорка да си чувала, а тя гласи: „с какъвто се събереш, такъв ставаш“. Кое избираш?! Предлагаме ти, да не отказваш новите познанства и тук визираме онези, от които може да имаш полза след време. Било то за нова работа или нов приятел/спътник в живота.
  5. Външността – ех, дами, тук изплува друга важна мисъл, на която много днес подражават и в буквалния смисъл: „трай, бабо, за хубост“. И след толкова мъки, които понасят, в крайна сметка им остава и „етикет с цена“ да си сложат.

 

Не забравяй, че винаги по теб ще има един куп малки, сладки и изтънчени детайли, които ще навяват за статуса ти. Ето, защо е важно да обръщаш внимание и на тях, не само на споменатите, за които може би си знаеш.

Източник: Interpolezno.com.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.