business-woman765Знаете ли, че едно малко досадно нещо в дрехата може изцяло да промени стила на обличане, колкото и да е в крак с модата. За да не развали общото впечатление за вас и да останете все така красива, събрахме 5 невидими врагове на стила и това как да ги подобрим:

Следи от закачалки по пуловери – неприятните следи на закачалката остават най-често по раменете. За да избегнете такъв проблем може да бъде много лесно – дръжте вълнени дрехи в сгънато положение или на правилната форма закачалки.

Коланът на роклята – понякога дори в комплект с най-женската дреха, роклята, коланът не е най-подходящ за телосложението на притежателката си. За да промените обстоятелствата просто сменете този аксесоар с високо качество и красив колан. Разгледайте за модели рокли http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-с-атрактивен-декор-кожени-елеме, които естествено подхождат на телосложението ви.

Изпъкналите закачки от вътрешната страна на дрехата – това са всички онези кукички и закачки, които служат за да закачите дрехите на закачали в гардероба. Те помагат да съхраните облеклата без да ги намачквате, но понякога издайнически се показват и загрозяват стила ви. Имате две опции – едната е да ги отрежете, а другата, в случай, че възнамерявате да използвате леко пришийте към вътрешността на дрехата.

Намачкани дрехи –такива са част от живота и често са в резултат на дългия ден. Но постоянното им пребиваване ще създаде визия за мърляч. Не позволявайте това да става с вашите облекла, за целта погрижете се с прибирането им в гардероба да са прилежно изгладени.

Етикети с марката – понякога е хубаво да личи бранда на дрехата, която носите, но много пъти такъв е разположен неправилно и неуместно на официални тоалети. Отново може да намесите ножицата и/или да пришиете на по-дискретно място или завинаги да отстраните. Разгледайте за изчистени модели дънки: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/изчистени-дънки и поръчайте онлайн.

Когато съобразите дребните детайли не само ще придадете по-изтънчен вид на визията си, но и ще накарате погледите на околните да се спират на вас.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.