Бански за пясъчен часовникДнес, магазин Моник предлага на своите потребители изключително богата гама от бански костюми. Време е да помислите за лято 2019 и да си закупите бански костюм. Нашата препоръка е да обърнете внимание на луксозните бански от типа „безшевни“.

Изборът на бански костюм не е никак лесна задача. Закръглените дами изпитват ужас, още в мигът, в който се наложи да закупят нов бански.

Започва трескава подготовка за лятото, фитнес, джогинг, здравословно хранене.

Комфортът и уютът, които създават безшевните бански са на високо ниво. Те се състоят от две части, като се характеризират с това, че са лазерно изрязани.

Долната част, т.е. бикина, често се предпочита да е накъдрена от краищата с връзки от двете страни, благодарение на които се регулира обиколката на бедрото.  Чувствайе се превъзходно и възхитително на плажа с банските, предлагани от магазин Моник.

В своя онлайн магазин те предлагат различни по вид бански костюми, от които можете да изберете своя за идния сезон. От една страна, банските, които са налични в магазина, са подчинени на новите модни тенденции, от друга – носят в себе си класическия небрежен дух на лятото. Дамските бански от Магазин Моник  ще ви помогнат не само да изразите себе си, но и да се чувствате добре през цялата си лятна почивка, което е нещо много важно, т.е. ще Ви спомогне да повишите самочувствието си, а успоредно с това ще се насладите на пълноценна, безгрижна и изпълнена  приятни емоции почивка.

Ето и още няколко съвета, чрез които да направите лесен избор за бански костюм:

Първоначално е добре да заложите на тип бански костюм. Ако сте дама, която е претърпяла операция, или пък има белези в областта на  корема, то цял бански би скрил тези белези.

 

По-пълничките дами също предпочитат цял бански, тъй като той прикрива  доста от тялото, все части, които не желаете да се показват на слънчева светлина. Тук е мястото да кажем, че за да придобиете добър тен, този вариант не е удачен, тъй като се открояват следи и очертания от банският, които не са много добро решение.

Цветовете, както при по-голямата част от облеклото, зависят от Вашата същност. Черния цвят остава традиционен, предпочитан от всякакви дами – и по-пълнички, и слаби, брюнетки и блондинки.

Цветовете могат да бъдат пъстри, разнообразни,  с и без орнаменти. Всичко зависи от моментното Ви състояние, от времето, в което правите поръчката. Розовият цвят е втори по популярност, поне според нашата класация. Той е изключителен хит сред русокосите дами със слабо и добро телосложение.

Сигурно Ви направи впечатление, че не коментираме мъжките бански, а само дамските, но причината за това я знаете – мъжът няма скрупули, избира плувки, бански, каквото му попадне, докато при дамите, нещата съвсем не стоят по този начин.

В обобщение на написаното можем да кажем, че изборът на мъжки и дамски костюми от магазин Моник е огромен и няма шанс да не харесате модел, достатъчно е да посетите сайтът им и да разгледате предлаганите модели.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.