Каква дължина на палтото трябва да се вземе за жена с пълна фигура?

Дори когато имате много извивки, можете да изглеждате привлекателно в палто, което е ласкателно и подчертава предимствата ви, без да ви кара да изглеждате по-големи, отколкото сте. Ключът е в намирането на правилната кройка, която гарантира, че палтото няма да се издува или да създава нелицеприятни гънки.  Независимо дали формата на тялото ви е крушовидна, ябълковидна, пясъчен часовник или обърнат триъгълник – има кройка и стил на палто, които ще поласкаят вашия тип фигура. Страхотно прилепналото палто ще направи жената да изглежда по-лека, тъй като то обхожда тялото и не увеличава силуета ѝ.

Дълги палта

Дългото палто е най-елегантният и изтънчен стил връхна дреха – и е идеалният избор за пълната жена. Ако имате дълга фигура, можете лесно да скриете извивките си под огромно дълго палто. Дългото палто ще стои чудесно на всяка жена с пълна фигура, тъй като ще се спуска по фигурата ви и ще създава по-тънък силует. Можете да изберете дълъг стил като тренчкот, паун или палто за кола. Има много различни видове тъкани, които могат да се използват за изработката на дълго палто.

Къси палта

Късото палто е идеално за жена с пълна фигура, която иска да подчертае извивките си. Късото палто е по-прилепнало в талията и ще направи бедрата ви да изглеждат по-широки, така че може да искате да избегнете късия стил, ако имате по-голям корем. Въпреки това, по-късото палто изглежда невероятно на жена с пълна фигура, ако изберете такова, което е прилепнало към талията или бедрата. Палтото в къс стил ще направи краката ви да изглеждат по-дълги, така че е чудесен избор, ако имате по-къси крака.

Болеро палто

Палтото в стил болеро е идеалният избор за жена с пълна фигура. Този стил палта е предназначен да показва извивките ви, така че пълната жена може да подобри фигурата си със стилно палто тип болеро. Палтата тип „болеро“ са по-къси от дългите палта, така че ще подчертаят талията и бедрата ви. Често са изработени от богати материи и с декоративни шевове, така че можете да добавите малко стил към облеклото си. Палтата тип „болеро“ се съчетават чудесно с дънки или пола тип „молив“. Носете болерото върху облеклото си и веднага ще изглеждате по-стилно. Пълните жени могат да носят палто болеро през всички сезони, но то изглежда най-добре през есента и зимата. Палтото тип болеро е идеалният избор за пълната жена, тъй като ще покаже извивките ви и можете да изберете ярък цвят, за да се откроявате.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.