Какво да изберем за подарък за първи рожден ден на бебе?

Какво да изберем за подарък за първи рожден ден на бебе

Не само родителите изпитват затруднение при избора на подаръци, но и самите гости. Нещата стават още по-трудни, когато се избира подарък за първи рожден ден на бебе. В следващите редове ще ви посочим някои идеи, които да ви помогнат в ситуацията.

Детска масичка със столче

Това е един практичен подарък за бебе на 1 годинка. Около тази възраст децата започват да проявяват своите творчески способности и било чудесно да имат свое място. Заедно с това, родителите ще бъдат спокойни да оставят детето да рисува или да си играе.

Бяла дъска за рисуване

Това също би било в голяма помощ. Около една годинка децата обикновено използват за платно тапетите или стените. Да, няма лошо детето да развива своята креативност, но не и върху тях, нали? Поради тази причина, бялата дъска е чудесен подарък. Когато я запълни, можете да я изтриете и така до безкрай. С този подарък детето е щастливо, родителите спокойни, а вие доволни, че сте ги зарадвали.

 

Играчка

След любимите избори на повечето хора на подаръци за първи рожден са играчките. Разбира се, това е най-добрият приятел на детето още от най-ранна възраст. В този период е хубаво играчките да издават звуци и да са с ярки цветове. Подходящи са дрънкалки, висящи играчки, въртележки за леглото и други от този вид.

Азбука

Да, дори да ви се струва рано, всъщност не е така. Децата се раждат „научени“ да работят с технологиите и една говореща азбука би била чудесен подарък. По този начин детето от рано ще научи буквичките, а и ще му е по-лесно да проговори. Основната информация я получава от зрението и слуха си. В последствие ще може и да я възпроизведе. Разбира се, може играчката да бъде интерактивна и дори да има натискане на бутонче, след което да се каже буквата и думичка.

You may also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *