img_headerСпоред едно проучване различните дамски чанти свидетелстват за различни типични за жената черти от характера. В тази връзка, почти винаги жената с определен характер се спира и на точно определени модели дамски чанти. Как една дамска чанта може да издаде характера на притежателката й? Вижте сега…

  1. Чанта тип портмоне

Това е чантата на модерната и уверената в себе си жена. На пръв поглед за нея суетата е всичко, но всъщност, дълбоко в скритата и за останалия свят душа се крие нежно, все още непораснало и по детски добро и отзивчиво момиче.

  1. Чанта тип пазарска торба

А тази дамска чанта е типичната чанта за една креативна и винаги артистично настроена жена. Дори и да не работи в сферата на изкуствата, за нея музата е движеща в живота сила. Тя знае как да получи нужната мотивация за всяка своя поставена цел и най-често тези цели стават постигнати!

  1. Дамска чанта тип раница

Различна и своенравна, това е жената със силен характер и с доста висока емоционална интелигентност. Тя обича природата и книгите, държи на приятелите си и никога не поставя парите или работата на първо място.

  1. Чанта през рамото

С такава дамска чанта ще се появи дамата на вашето сърце – истински магнит за мъжете с богата обща култура и с целеустремен характер. За нея няма пречки в живота, а по-скоро малки пътечки, през които преминава, за да достигне до щастието, което търси. Тази жена е отлична домакиня, но и истински професионалист в своята работа, а както вече казахме, и единствената за мъжа, който се докопа до нея.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.