Кога е по-добре да вземете кредит?

Ако наистина имате нужда от пари, не се плашете да теглите кредит. Ясно е, че заемите в някои случаи това са необходима мярка, да не кажем неизбежна. Гледайте на тях като на възможност подобрите материалното си благосъстояние.

Защо да изтеглите кредит?

Една от опциите е, за да реализирате добра печалба. Това включва всички варианти за обучение, евентуално разширяване на бизнеса, закупуване на някакви ценни стоки, които да се продадат по-късно на много по-висока цена и други.

Покупка на дом

Жилищното пространство, което сте решили да придобиете, може да бъде закупено с най-различна цел, а не само за да живее семейството в  него. Така например, ако сте решили да си купите нов апартамент, който да отдавате под наем, това изобщо не е лоша идея. Ще печелите всеки месец, ако месечният наем е по-висок от месечната погасителна вноска на кредита. Същевременно след като изтече срока на погасяване ще сте се сдобили с още един актив, който вече ще носи единствено приходи.

Ако искате да направите още по-изгодна сделка, отдайте предпочитания на апартаменти, които са подходящи за отдаване под наем като офиси.

Кога и как да извършвате плащания, според съветите на езотериците?

За някои хора раздялата с парите им е много неприятна. За да облекчите болката от загубата на средства, просто трябва да си повтаряте, че тези пари не са ваши, а пари на банката. Това ще улесни много изплащането на заемите.

20 и 21 лунни дни са отлични за възстановяване на сумата в банката. Имайте предвид, че това не са дни от месеца, а лунни дни. Отброяването започва от появата на младата луна. По-добре да връщате пари с дясната си ръка. Така създавате положителен заряд във вашето енергийно поле и следващото плащане ще бъде много по-лесно.

В тези вярвания може и да има нещо вярно, но и дори и да не сте от тези, които обръщат внимание на подобни неща, не пречи да опитате. Със сигурност няма да навреди.

Източник: http://tvoiacredit.eu/

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.