profesionalna-tehnikaАкумулаторна прахосмукачка рекламирана като професионален уред звучи като парадокс. Как може прахосмукачка, която работи на литиево-йонна технология да успява да бъде натоварена с толкова мощни функции, че да се намесва в пространства където се върши професионален труд. Просто технологията вече е достатъчно напреднала, че не само акумулаторната прахосмукачка може да изпълнява функциите си в натоварена професионална среда, но и може да има още по-добра функционалност. Има дори и модели които обединяват функцията на прахосмукачка и въздуходувка.

По-важно обаче е да се изяснят професионалните възможности на акумулаторните прахосмукачки и къде и как може да са полезни. Що се отнася за професионално почистване, разбира се много по-удобно е на служителите, които имат тази задача да използват уреди, които не оставят никакво съмнение за свършената след тях работа. В този смисъл когато се почистват луксозни къщи, луксозни офиси, индустриални площи, почистващата техника трябва да има много добри характеристики, които задават стандарт за професионална техника.

Предимството на акумулаторната прахосмукачка в този смисъл се състои в нейната подвижност и възможност да достигнете до всяка една точка от пространството за почистване без да ви се пречка кабел и да сте ограничени от неговата дължина. Лесното управление и добрата маневреност, улесняват придвижването из цялата площ, а батерията е напълно достатъчна за един цикъл на почистване. Когато работите на автомивка например, такъв вид професионална прахосмукачка по-същия начин много лесно маневрира в колата и не ви се налага да се съобразявате с кабел. Само с едно копче можете да почистите работните си място от натрупали се листа на плаца, като превключите на режим въздуходувка.

Много е важно обаче когато избирате акумулаторна прахосмукачка да избирате според нейните технически характеристики. Те са тези, които я превръщат в професионална техника. Иначе може да се окаже, че няма да работи с капацитета, който е нужен, за да се почистват вашите работни площи. Разгледайте добре параметрите, сравнете с тези на електрическите професионални прахосмукачки и тогава вземете информирано решение.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.